Varumärken

Great personality in a bag!

Dam

Soya Concept är ett av våra flaggskepp i butiken. Deras kollektioner är alltid stilsäkra och trendmässigt spot on! Vi tycker att deras kläder ska hänga i varje kvinnas garderob!

 

I Pulz kollektioner hittar du speciella plagg som inte alla andra har. Pulz har superhärliga kvaliteer och tuffa modeller. Det där lilla extra till din garderob!

Märken

Soyaconcepts ambition är att skapa mode till överkomliga priser. De designar kvalitetskläder, där kunderna får en unik och elegant garderob utan att spendera hela sin förmögenhet. Innovation, identitet, personlighet, kvalitet och enkelhet är ledorden för Soyaconcepts unika design.

 

Pulz erbjuder feminina, tidlösa och snygga jeans med de rätta tvättarna! De har lagt fokus på jeans, men har även förutom det toppar och klänningar i sina kollektioner. PULZ har ett mål att tillverka de absolut perfekta jeansen för kvinnor, och vi tycker att de har lyckats! För de kvinnor som älskar vackra jeans med bra passform bör PULZ vara det självklara märket.

 

VILAs kläder är skapade utifrån en filosofi om flexibilitet och elegans. Dessutom är målet att uppfylla behoven hos trendmedvetna kvinnor som inte är rädda för att prova något nytt. VILAs design är en mix av mönster och tryck, vackra snitt och feminina detaljer. I VILAs kollektioner hittar man de perfekta kläderna till varje tillfälle, och det är aldrig svårt att låta sig frestas av VILAs inspirerande nyheter och senaste trender!

 

Förutom dessa säljer vi även Street one, Culture, Free-Quent och Caramelle. Vi har en väldig bredd på våra klädmärken och vare sig om du vill bli festfin eller bara fräscha upp garderoben så har vi någonting för dig!

 

 

Smycken

På smyckessidan säljer vi Gemini. De lanserar årligen 4 stora kollektioner och arbetar tillsammans med talangfulla och erfarna deigners för att följa trenderna. Deras smycken är mycket prisvärdiga och stilfulla, och passar till varje kvinna och varje plånbok! De stödjer dessutom cancerfonden, vilket vi tycker är extra tufft.

Smyckena från Gemini är nickel-, bly- och kadmiumfria.

 

SEVEN/EAST är vårat andra smyckesmärke i butiken. Det är ett svenskt accessoarvarumärke, grundat av mor och dotter Lena och Johanna Westerdahl. Rötterna finns i svenska Halmstad men designinspirationen hämtar de på deras resor i hela världen. Alla SEVEN/EAST styles designas i Halmstad, med havet och naturen nära, och materialen i SEVEN/EAST smycken är till största delen naturliga, som rostfritt stål, sötvattenpärlor, stenar och läder. Alla smycken är självklart nickelfria.

 

Skor

Keds är känt som det märke som tillverkade de första sneakerskorna som kom ut på marknaden. Genom dess tidlösa men samtidigt trendiga design har Kedsskon blivit en populär klassiker. Skorna har en hög komfortgrad och de passar att bära hela dagen. Det tunna tyget ger en lätt och sval känsla. Möjligheterna med ett par Keds är oändliga och passar lika bra att bära till jeans som till kjol.

 

Maidenform

Maidenform tillverkar och säljer damunderkläder som är kända för att vara åtsittande och forma kroppen, till exempel dra in midjan eller forma brösten. Din kropp kommer att se ännu snyggare och slankare ut. Underkläderna är framförallt mycket omtyckta under bröllopsklänningen eller under den tighta klänningen. Plaggen är gjorda i smidiga och hållbara tyger så som nylon och elastan och är formande. Ändå är det otroligt hur bekväma de känns och de sitter mycket skönt under kläderna. Inga jobbiga sömmar eller lappar stör. Maidenform är kända i stort sett i hela världen och redan mycket älskade här i Sverige, tack vare de härliga materialen och de bra priserna.

Herr

Lindbergs kollektioner håller alltid hög klass! Deras plagg har riktigt snygga snitt och kvaliteer. Ett måste i varje mans garderob!

Solid fokuserar mycket på streetwear. De ligger i framkant med trender och framhäver din personlighet!

Märken

Solid är ett danskt märke som designar och tillverkar kläder för män som vill ligga lite före trenderna, och samtidigt framhäva sin egna personlighet. Lediga streetwearlooks dominerar katalogen, och stilarna avrundas med moderna mönster eller stickat av typiskt skandinavisk modell. !Solids kläder är moderiktiga och trendiga, ett märke som alla borde titta närmare på!

 

På herrsidan säljer vi även Lindbergh. Lindbergh designar kvalitetskläder i en skandinavisk, ren, enkel och klassisk look. Kollektionerna är designade för män, som önskar en bra balans mellan design och kvalitet till förnuftiga priser, och en garderob som kan lösa deras dagliga klädproblematik. Lindbergh är alltid ett säkert kort med sina välsittande skjortor och snygga modeller.

 

Vi har även Shine, som har en yngre och tuffare look. Samt Jacks, för den lite mer mogne och avslappnade mannen. Båda dessa märken är kända för sina enkla, rena modeller & bra priser!

 

Du missar väl inte..

Glöm inte att gilla oss på facebook!

Där hittar du nyheter, tävlingar och erbjudanden direkt från butiken!

 

Vi finns även på instagram!

@sambolulea heter vi där.

Coopgallerian - Storhedsvägen 1C - 97345 Luleå

tel 0920 250060

 

Copyright © All Rights Reserved