Om Sambo

Great personality in a bag!

Om Sambo

Historik

Allting började som en b.young butik som öppnade i september 2005. Storheden kändes som ett ungt handelsområde som växte fram ur ett industriområde. Handeln expanderade och många nya aktörer sökte sig hit. Vi kände oss dock styrda i franchisemodellen, och valde därför att gå ur butikskedjan 2008. På det sättet kunde vi ge butiken sin personlighet och satsa på vårat egna koncept. Vi döpte om oss till Sambo och började med herrmärken.

 

Sedan 2008 har det skett många förändringar, både i butiken och mixen av varumärken. Vi har friheten att välja själva vad vilka märken vi vill ha, men det är samtidigt en utmaning och kräver en fingertoppskänsla. Mixen på märkerna som finns nu känns verkligen rätt för oss och våra kunder, och vi vill tro att det finns något för alla hos oss nu!

 

 

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att våra duktiga säljare hjälper dig att hitta det du söker!

Vi riktar oss mot en bred målgrupp, och har någonting för alla! Oavsett man eller kvinna, gammal eller ung.

Affärside

Butiken ska vara personlig och spännande och innehålla en bra mix av varumärken. Plaggen ska vara snygga, moderiktiga och hålla en hög kvalitet till en bra pris. Vår målgrupp ska vara tjejer och killar i alla åldrar. Vi ska erbjuda kunderna en spännande och inspirerande butik, ett bra bemötande och en god upplevelse hos oss!

 

Vi tycker om nyheter och gillar förändring. Vi hänger upp nya plagg varje dag.

Vi köper in få exemplar av varje plagg, så hos oss kan du hitta det där lilla extra. Det som inte alla andra har.

Målsättning

Vår målsättning är att var föränderliga och alltid förnyas och vidga våra vyer. Vi köper in få exemplar av varje plagg för att omsättningshastigheten i butiken ska vara hög och butiken förnyas ofta i sitt sortiment. Det gör att inte så många andra köper samma plagg som du, så att du som kund får vara unik och speciell i din klädsel.

 

Du missar väl inte..

Glöm inte att gilla oss på facebook! Där hittar du nyheter, tävlingar och erbjudanden direkt från butiken!

 

Vi finns även på instagram!

@sambolulea heter vi där.

Coopgallerian - Storhedsvägen 1C - 97345 Luleå

tel 0920 250060

 

Copyright © All Rights Reserved